Filmore, Salt Lake City, Ogden

Vandaag een dag zonder nadenken. We gaan over de Interstate 15 richting Yellowstone NP en proberen zoveel mogelijk mijlen af te leggen. Radio aan, cruise control erop en rijden maar.imm030
Het is nog lang zoeken naar een ontbijtgelegenheid want er is niet veel open vandaag (zondag) en het gebied wordt dun bevolkter. We eten wat bij een truckstop in Filmore. Wat een mooie plaatsnamen kom je hier toch tegen.In Salt Lake City maken we een stop.
Het is een mooie en erg schone stad en je ziet er bijna geen zwervers op straat.
In de bibliotheek gaan we even internetten.

We hebben e-mails ontvangen van Bert, Carla, Jennifer, Els en van Christiaan, die zelf op vakantie is in Hongarije. Daar hebben ze dus ook al internet cafés.
We kijken ook nog even naar de uitslag van de formule 1 van Silverstone. Door het tijdverschil is die allang afgelopen. Nog wat lopen door de stad en dan weer verder .
We gaan een motel zoeken in Ogden.imm031

Voor $50 zijn we weer onder de pannen in een Super 8 motel.
Dat is maar goed ook want buiten breekt een hels onweer los, en dan kan je maar beter binnen zitten nietwaar?

Als het weer droog is gaan we Ogden verkennen.
De stad heeft geen echt centrum en daarom doen we het met de auto.

Onderweg zien we nog een drive inn restaurant zoals uit die oude films waar je parkeert en de serveerster je bestelling naar de auto brengt.
Zondagavond laat nog even geshopt in de supermarkt, en weer terug richting motel, onderwijl het optrekken van de auto bij stoplichten uitproberend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *