San Francisco – Schiphol

Als we opstaan, zien we de rekening van het hotel al op de deurmat liggen.
We hoeven alleen maar de magneetkaart in te leveren en kunnen dan gelijk weg.

Binnendoor rijden we naar het vliegveld. De verhuurbedrijven zitten allemaal in een parkeergarage en voor Hertz kunnen we gelijk rechtsaf naar binnen. Daar staan al diverse medewerkers klaar met handterminals om de gegevens in te voeren en uit te printen.
We hebben deze reis 4676 mijl, dat is omgerekend 7523 kilometer afgelegd.
Bonnetje mee en op weg naar de shuttle.

Hier in San Francisco is dat een onbemande trein welke alle terminals afgaat.
Pas als we bij terminal 3 van United komen wordt het druk.
Als we de boarding passen hebben ontvangen gaat er echter een nieuwe douanepost open. Alles weer uitpakken en de tas drie maal door de scanner, we mogen weg.Het vliegtuig naar Chicago vertrekt precies op tijd en 20 minuten te vroeg komen we aan op O’Hare.IMG_1781Daar zien we dat de vlucht naar Amsterdam vertraging heeft opgelopen, door problemen met het toestel. We moeten wachten op een andere vlucht uit Los Angeles.
Natuurlijk moet dat vliegtuig weer eerst bevoorraad en schoongemaakt worden.

De vertraging loopt op naar 1½ uur. Om 19:30 kunnen we eindelijk vertrekken.
Het valt allemaal mee als we de volgende dag met 5 kwartier vertraging op Schiphol landen. Dan is er weer een eind aan een mooie vakantie gekomen.

13 reacties op “San Francisco – Schiphol

 1. He, wat leuk om jullie reisverslag te lezen. Wij zijn zelf op maandag 29 september (2003) in Orlando aangekomen maar zijn na 1 week doorgegaan naar Miami, waar we na een week weer naar huis gingen. We gaan zeker nog een keer weer maar dan naar NY, LA, SF en Las Vegas enzo. Ik kan Miami ook erg aanraden en Key West is ook erg gaaf. Maar als je wil kun je onze site wel bekijken.
  Gr. Rianne Niehoff

 2. hey bas, we zitten hier gezellig kerst te vieren met je oom en tante uit hillegom. ze zijn een beetje lam!!! maar ze zijn nuchter genoeg om het over jou te hebben…ken je ons nog van ons logeer partijtje van zo’n uhmmm twaalf jaar terug!!haha Coole site trouwens over amerika! nou prettige kerstdagen verder nog en misschien spreken we elkaar nog wel is ciao xxxx sab en maris

 3. Ik heb de laatste tijd jullie verslagen grondig doorgenomen i.v.m. de plannen om deze zomer zelf de USA te bezoeken. Ik vind t er erg mooi utzien, maakt alleen maar hongeriger naar de reis…

 4. Toffe website! Een vraag: wij gaan komende zomer een rondreis door Californië maken… Ook wil ik middels mijn weblog iedere dag verslag uit doen. We hebben de laptop en telefoonkabel mee. Hoe kom je erachter met welk nummer je moet inbellen? Kan je ergens een providercd halen? Of hebben jullie met accesspoints gewerkt? Alvast bedankt!

 5. Zeer leuke en ook informatieve site!
  Krijg zelf gewoon zin om die kant op te gaan.
  Groetjes van de HP jongen 😉

 6. Bas, wij hebben al een keer contact gehad maar heb nog een vraagje over de inbelnummers in Amerika . Kan jij mij hieraan helpen.

  Groeten Lennie

 7. Hey Bas,

  Mooie site! Leuk om op deze manier weer eens iets van je te horen! Is het niet een ideetje om er wat achtergrondinfo op te zetten? Zoals wie jullie zijn e.d. De foto’s zijn trouwens erg mooi.
  Groetjes,
  Mark

 8. Heel leuke website… Staat de volgende trip naar de States al in de planning? Als het even kan zouden wij zo weer gaan! Misschien een stukje Canada erbij, British Columbia schijnt prachtig te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *