New York

We beginnen in ons ritme te komen. We hebben geen last meer van de jetlag.
Na het eten gaan we naar een goedkope schoenenwinkel, maar daar aangekomen blijkt de winkel nog gesloten. Het hek kan niet open dus wordt ons geadviseerd om het later nog eens te proberen. We pakken de metro en gaan naar Brooklyn Heights om de skyline van Manhattan te bewonderen. Het is prachtig weer en Jennifer heeft voor het eerst zonnebrand nodig. Tip van de dag, neem de metro naar Clark Street.

Als je het metrostation uitkomt rechtsaf slaan en dan een stukje lopen richting promenade. Het uitzicht wat je dan hebt is fenomenaal, zeker als het weer meezit.
We zijn lopend over de Brooklyn Bridge terug naar Manhattan gegaan en komen uit bij Cityhall Park.

Het is erg warm dus gaan we even uitrusten op een bankje in het park, intussen kijkend naar alweer een demonstratie. Het wordt ons niet echt duidelijk waartegen gedemonstreerd wordt. We nemen de metro en gaan richting VN gebouw.
We moeten alweer door de nodige veiligheidscontroles maar als we daarna toch alles achter moeten laten in een open kast besluiten we de rondleiding voor gezien te houden en gaan weer naar buiten. Dan maar naar Chinatown. Toch wel makkelijk zo’n metropas. Jennifer komt ogen te kort met al die kraampjes en het kost moeite om de $$$ in de pocket te houden. Ze slaagt hier wel voor de Puma’s, en bespaart zo heel wat euro’s.
Als we een Pumastore tegenkomen moeten we daar ook naar binnen.
Het is duidelijk, Puma is duidelijk weer hot tegenwoordig.
Met een mooi vest rijker komen we weer naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *