Moab – Fort Collins

Nou dat was even schrikken vanmorgen/vannacht.
We worden wakker van een snerpend geluid en het duurt even voor het tot me doordringt dat het brandalarm afgaat. Snel wat kleren aan en kijken wat er aan de hand is. Op de gang is het behoorlijk druk, maar iedereen gaat rustig naar buiten.

Bij de receptie krijg ik te horen dat er een airco op de 2e etage oververhit is geraakt.
Alles is onder controle, we kunnen binnen blijven. Inmiddels zijn natuurlijk wel de procedures opgestart dus daar komt de brandweer al aan.
We nemen een bak koffie en wat foto’s, wel apart om een keer mee te maken.

Na een controle op de 2e Floor ontfermd de brandweerman zich over het alarm en stopt eindelijk het snerpende geluid. Het is inmiddels 6 uur dus het heeft geen zin om terug naar bed te gaan. We gaan douchen en ontbijten en gaan op pad naar Fort Collins.
Dat wordt een tussenstop op weg naar Rapid City.
Omdat we zo vroeg zijn hebben we tijd om te shoppen in een mall. Er is gevraagd of we hier voor uggs willen kijken, want ondanks de duurdere dollar scheelt het behoorlijk wat met de prijs in Nederland.

We rijden door een mooi stuk van Colorado. Er zijn hier veel wintersportplaatsen, Aspen is wel de bekendste, en af en toe lijkt het wel of we in Zwitserland rijden. We klimmen weer omhoog over de Rocky Mountains en passeren de Vail Pass op 3249 meter.
We zoeken naar de Colorado Mall maar omdat we nu tegengesteld aan vorige keer rijden kunnen we die niet vinden.

Het is behoorlijk druk bij Denver, dus we besluiten niet de stad in te gaan maar door te rijden naar Fort Collins. Dit stuk weg geeft veel file en oponthoud, er wordt op diverse plaatsen aan de weg gewerkt. Uiteindelijk bereiken we het hotel, wat we besproken hebben via expedia voor maar € 57,-

We hebben een kamer geboekt bij het Hilton hotel inclusief cooked to order breakfast.
Dat is met recht een koopje, maar er blijkt iets niet helemaal goed gegaan te zijn met de reservering en daarna krijgen we de verkeerde magneetkaarten mee.
Het meisje aan de receptie zit er erg mee, maar uiteindelijk komt alles goed.
Wij kunnen er niet echt mee zitten. Het is weer een schitterend hotel van alle gemakken voorzien. Als we de spullen op de kamer gebracht hebben pakken we de auto en gaan Fort Collins verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *