Fort Collins – Rapid City

You’re all set and ready to go. Drive safely and have a nice day. We zijn uitgecheckt en een ervaring in een prima hotel rijker. Als er iemand nog eens in Fort Collins een hotel zoekt dan is het Hilton Garden Inn een aanrader.

Vandaag gaan we etappe 2 afleggen van onze verplaatsing naar South Dakota. Al snel wordt het rustiger op de interstate en richten we onze aandacht op de nummerplaten van mede weggebruikers. Altijd leuk om te kijken waar iemand vandaan komt en of wij zelf al in de betreffende staat geweest zijn. Vandaag zien we zelfs een auto met een  Alaska plate voorbij komen, die is wel heel ver van huis.
Als we de highway opdraaien wordt het al snel drukker met de meest vreemdsoortige voertuigen. Vooral motor rijders kunnen er wat van. We vallen gewoon een beetje uit de toon met onze sedan. Het is trailer, pickup truck of motor wat de klok slaat. Ik denk dat we wel zo’n 4 a 500 motoren tegen gekomen zijn.
Als we door Lusk rijden staat de hele mainstreet vol met motorrijders.
Het lijkt wel of er een soort festival is. Wanneer we Lusk Wyoming weer uitrijden wordt het weer erg rustig op de weg.

We verlaten Wyoming en komen aan in South Dakota waar we al snel door de Black Hills rijden. In het voorbijgaan zien we ook nog het Crazy Horse Memorial, tenminste wat er nog maar van af is.  Dat is al jaren zo, het schijnt dat men eerst bezig is met fondsen werven voor men verder kan, echter dat schijnt niet echt te lukken.

Al snel naderen we Rapid City, deze keer van de zuidkant, en dan blijkt zo’n stad toch groter dan verwacht. Als we de auto uitgeladen hebben bij het hotel gaan we eerst eens inkopen doen want we raken uit voorraad.
Bij de Walmart supercenter blijken we niet de enige te zijn met dat idee. We staan dan ook gauw een kwartier te wachten bij een van de vele kassa’s voor we weer naar buiten kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *