Houston – Dallas

We waren weer vroeg wakker vandaag. Alles ingepakt, uitchecken en op weg naar Dallas, onze volgende stop.Op de weg tussen Houston en Dallas zagen we een enorm standbeeld van Sam Houston, de eerste president van wat toen nog een onafhankelijk Texas was. Het beeld was zo hoog als de bomen en erg impossant.

Het was weer schitterend weer, maar volgens the Weather Channel konden we in Dallas regen verwachten. Dit bleek ook zo te zijn en zoals alles groot is in Amerika was dat ook met deze bui het geval. In no time zag je geen hand voor ogen meer en kropen de auto’s achter elkaar over de Interstate 45.IMG_1092

Omdat we moesten tanken draaiden we de snelweg af naar een Texaco pompstation.
Daar had het dak last van lekkage dus even opgelet waar de auto zo droog mogelijk stond. Als we na het tanken de snelweg weer opgaan, komt al snel de zeer mooie skyline van Dallas in zicht. We rijden aan de westkant om de stad richting I35.IMG_1095

Aan de rechterkant zien we het Parkland Hospital waar de neergeschoten president John F.Kennedy naar vervoerd is. Hij is daar ook overleden.Even verder verlaten we de snelweg en checken we in bij La Quinta Inn & Suites.Als we de kamer binnengaan blijkt dit geen verkeerde keus te zijn. De kamer is ongeveer 40 m² en van alle gemakken voorzien.
Een bankstel, bureau, keukentje, en zeer veel ruimte.IMG_1107

We verlaten het hotel weer en gaan Dallas verkennen. Als eerste belanden we in file bij het Texas Stadium waar net de NFL wedstrijd tussen de Dallas Cowboys en de Arizona Cardinals was geëindigd in een 24-7 overwinning voor Dallas.
De stad ziet er stukken gezelliger uit dan Houston, veel mooie gebouwen en historische plaatsen.

We rijden alvast langs het Sixth floor museum. Morgen gaan we dit bezoeken want daar is nu te weinig tijd voor. Zo te zien heeft de stad genoeg te bieden.
Gelukkig is het inmiddels weer droog geworden en breekt de zon af en toe weer door.
We eten wat in de stad en gaan weer terug naar het hotel.
Morgen valt er weer veel te zien.

1 reactie op “Houston – Dallas

  1. ECht supergaaf!!!! Als jullie zouden moeten kiezen voor de gaafste stad waar je “op zich”wel zou willen wonen, welke stad zou je dan kiezen?

    Nogmaals, echt tof! Nog een fijne reis toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *