Chigaco – Sioux Falls

Hit the road, dat gaan we vandaag doen. Als je reist door zo’n groot land als de USA ontkom je er niet aan om enkele reisdagen in te lassen. Hier pakken ze dan gewoon het vliegtuig zoals wij de trein nemen. Wij hebben ervoor gekozen om met de auto te gaan want dat is goedkoper en je komt op plaatsen die je anders nooit zou zien.

Bas kon het niet laten en heeft na het defect raken van de gps een TomTom aangeschaft. Wel makkelijk want dan kunnen we de verwachte aankomsttijd weer zien.
We sturen tussen de wolkenkrabbers Chicago uit naar de snelweg en belanden vrij snel op de Interstate 90. Dat is toch wel onze hoofdweg deze reis want hij loopt door tot aan Seattle. In de staat Illinois moeten we nog regelmatig stoppen om tol te betalen maar als we Wisconsin inrijden is het op de cruisecontrole en genieten van de omgeving.
Het is droog en koud met erg veel wind.

Dit gedeelte wordt wel de graanschuur van Amerika genoemd. We zien dan ook uitgestrekte mais en graanvelden. Via de staat Minnesota belanden we in South Dakota.
Ons volgende reisdoel is Rapid City, maar omdat de afstand te groot wordt voor een dag overnachten we in Sioux Falls.

We zijn belandt in een superluxe hotel, de Towne Place suites van de Marriott groep.
De kamer is erg luxe met bureaustoel en bankstel. Gelukkig is de internet verbinding hier beter dan in Chicago want daar hadden we problemen met de snelheid.
Hier kunnen we de foto’s high speed uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *