San Francisco – Giants

Als we klaar zijn rijden we naar het AT & T stadium voor een tour.
Omdat we nogal moeten zoeken naar een parkeerplaats komen we iets te laat binnen.
Gelukkig hoeven we geen 2 uur te wachten, Allicia komt ons ophalen en we sluiten aan bij de groep. Het blijkt dat de SF Giants, evenals de LA Dodgers voorheen in New York gespeeld hebben. In 1958 is men verhuisd naar de oostkust.
Dit stadion, gebouwd in 2000, en het Safeco Field in Seattle zijn ontworpen door dezelfde architect. Het was een leuke tour en het blijft fascinerend om de sportbeleving bij amerikanen te ervaren.

Natuurlijk ontkomen we er niet aan om Fisherman’s Wharf te bezoeken. Het lijkt hier iedere keer wel drukker te worden. Als we een tijdje rondgelopen hebben zien we een bekend verschijning op straat zitten achter een paar bossen takken.
De Bushman is ook nog steeds actief. Hij heeft nu wel problemen met toeristen die blijven hangen waardoor zijn act de mist ingaat. Hij moet het hebben van de fooien dus echt blij is hij niet. De volgende dag blijkt hij dan ook afwezig.

We pakken de auto weer en gaan richting Lombartstreet om de bochten te nemen naar beneden. Het blijft ook kikken om over de heuvels te cruisen al blijft het stopbord bovenaan elk kruispunt telkens weer een hellingproef uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *