New York – Brooklyn Bridge, WTC, Battery Park, Little Italy

We gaan ontbijten in het restaurant wat we nog kennen van de vorige keer. Alle 3 gaan we voor de pancakes.

De maaltijd vult behoorlijk dus de 3e pannenkoek neemt wat meer tijd in beslag. imm009Na een metrorit komen we aan in Brooklyn en maken foto’s van de skyline van Manhattan onder de Brooklyn Bridge door.

Lopend over die brug komen we weer in Manhattan en gaan op weg naar het WTC . Er staan lange rijen maar we sluiten toch maar aan. De wachttijd valt uiteindelijk mee en we hebben een fenomenaal uitzicht over de stad. Het is wel 31 graden, maar niet zo dampig dus Peter kan mooie foto’s maken.imm011imm025

Hierna op weg naar Ellis Island. Aangekomen in Battery Park blijkt de kaartverkoop stopgezet te zijn gezien de drukte. Dat moeten we morgen maar opnieuw proberen. Eerst wat drinken en dan op weg naar Canal street. Bas heeft in Chinatown nog voor $5 een videoband van de film A.I. gekocht. Thuis maar kijken of er wel wat op de band staat, het blijft een gok maar wie niet waagt…imm031

In little Italy is het erg druk omdat er een straatfestival gaande is, dus dat wordt zoeken naar een tafeltje. Toch nog een restaurant gevonden waar ruimte is en waar het wel gezellig lijkt. De ober dacht dat we Duitsers waren omdat we bier en pizza bestelden. We laten hem maar in die waan.

Omdat gisteren mijn videobatterijen leeg waren zijn we nog even naar Times Square geweest om te filmen. We zijn aan de late kant, de theaters gaan uit en het is gigantisch druk. Lopend gaan we weer terug naar het hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *