Los Angeles

Om 6:50 al vertrokken richting Los Angeles.
Onderweg komen we veel politie tegen, dus we houden ons aan de snelheid.
Richting LA wordt het steeds drukker op de weg. Omdat we eerder dan verwacht bij LA arriveren rijden we nog een stuk LA in waar we een motel gaan zoeken in Hacinda Heights.
We moeten tot 14:00 wachten om een kamer te krijgen.
Men is nog bezig met het schoonmaken. Daarom gaan we maar een stukje lopen in de omgeving. Het valt ons op dat er niet erg rekening wordt gehouden met voetgangers in deze omgeving. Een auto is hier geen overbodige luxe.imm034

Geen wonder dat Amerikaanse gezinnen vaak meer dan 1 auto hebben. Om 13:50 krijgen we een kamer toegewezen. We drinken wat op de hotelkamer en gaan daarna verder de buurt verkennen. We vragen bij de receptie waar we een bioscoop kunnen vinden, want het lijkt ons wel leuk om een filmpje te pakken in de stad waar ze gemaakt worden.
Uiteindelijk belanden we in een grote ‘mall’, waar ook een bioscoop met 20 zalen in zit. De parkeerplaats staat behoorlijk vol, want alles is open op zondag.
We reserveren de film “Jurassic Park 3” die om 5 uur weer zal beginnen. Half 5 lijkt ons een mooie tijd om de bioscoop binnen te gaan, maar het blijkt dat de bioscoop dan al behoorlijk vol zit.Aangezien je geen plaatsen toegewezen krijgt (de easyjet-methode) moet je ze zelf zoeken. Lege plaatsen zien we veel, maar ze worden bijna allemaal bezet gehouden. Uiteindelijk kunnen we niet allemaal bij elkaar zitten. Gelukkig zitten we allemaal wel op een stoel, want sommige mensen hebben de pech om in het gangpad te zitten.imm037

Na de film wat gegeten in de mall. Je had een food court waar allemaal eet-tentjes aan zaten. De bestelling kon je dan aan tafels in het midden opeten. Zo had dus elk tafeltje wel wat anders te eten. Sommige mensen hadden een Japans gerecht besteld, en andere zag je een pizza opeten.

Toen we weer buiten kwamen zag de parkeerplaats een stuk leger uit. Het was nog behoorlijk warm en de zon stond laag tegenover ons met het rijden, dus we moesten goed oppassen op weg naar het motel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *