La Chapelle-d’Abondance

Zondag hebben we weer rustig aan gedaan. Er viel ook niet veel te doen hier want bijna alles is gesloten op zondag. Dat komt goed uit want dan kan ik mooi naar de Formule 1 kijken. De laptop aangesloten op de tv en via Ziggo gewoon naar de nederlandse versie gekeken inclusief voor en nabeschouwing.  De Franse taal is voor mij abacadabra daar kan ik niet veel mee. Had ik nu vroeger toch maar wat beter opgelet op school. Els gaat lekker zitten lezen op het balkon en ik heb me prima vermaakt met een aardige race.
We lopen na afloop het dorp in om wat te gaan eten. Als we een leuk terras uitgezocht hebben komt de ober met de mededeling No food today. Als we teruglopen om wat anders te zoeken komen we een pizza kiosk tegen. Dat is een soort take away snackbar maar je kan er niet zitten. We bestellen 2 pizza’s en we wachten  op de bereiding. Dat is wel apart geloof ik want normaal gesproken bel je en kom je ze na een telefoontje ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *