Hershey – Punxsutawney

We hebben ontbeten in het hotel dus we kunnen vroeg op pad. We gaan eerst naar chocolate world. Hershey is een grote fabrikant van chocolade versnaperingen en in de gelijknamige stad is het chocolade wat de klok slaat. De tour is leuk omdat je zo een indruk krijgt van het productieproces.

Ook hebben we de Trolley tour gedaan door de omgeving, en ons wordt al snel duidelijk dat er zonder chocoladefabriek geen Hershey city geweest zou zijn. We laten het pretpark voor wat het is, want anders komen we in tijdnood.
We gaan richting het noorden en moeten een behoorlijk stuk afleggen.

Ik heb nog steeds een haat/liefde verhouding met mijn routeplanner, maar als Jennifer de bediening op zich neemt gaat het een stuk beter. Inmiddels zorg ik ervoor dat ik de wegnummers noteer, dus bij twijfel heb ik een alternatief.

Pennsylvania is erg bosrijk en na enige tijd komen we het plaatsje Punxsutawney tegen. Schitterende plaatsnamen heeft men hier toch. Punxsutawney is bekend geworden door de film over Groundhogday. We besluiten een stop in te lassen. Als we door het plaatsje lopen komen we weinig bekende plekken uit de film tegen. Later zal blijken dat alleen de naam gebruikt is en de film opgenomen is in Woodstock – Illinois.

Als we verderop in Bethel op zoek gaan naar een motel hebben we bij het Best Western motel de laatste kamer te pakken. Het stel dat nagenoeg gelijk met ons binnenkwam moet op zoek naar een andere slaapplaats. Wij zitten hier prima, mooie luxe kamer met lekkere bedden. Je kan het slechter treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *