Grand Canyon

Vandaag gaan we naar de Grand Canyon. Het is heerlijk weer, niet te heet en een windje. Wel oppassen met de zon dus goed insmeren.
Bij de poort staat al een aardige rij te wachten. We parkeren de auto bij het visitor-centre en gaan met de shuttlebus verder. Deze rijdt om het kwartier.

We nemen eerst de blauwe lijn naar Maswik Lodge en stappen dan over op de rode lijn naar Hermits Rest. Dit gedeelte van het park is niet toegangelijk met de auto.
We stappen bij Trailview overlook uit. Als we uitgekeken zijn stappen we weer op een bus naar het volgende punt. Wel handig en tussen verschillende uitzichtpunten lopen we gewoon dus we zien erg veel.

Wel begint het steeds harder te waaien, dus opletten dat de petjes niet wegwaaien.
Die zie je dan natuurlijk nooit meer terug, of je moet een paar dagen gaan hiken.
Op de terugweg stappen we uit bij het El Tovarhotel en gaan op het terras een kopje koffie drinken. Dat terras was geen goed idee, de koffie niet want die was niet te drinken naar onze normen.

Het schiet alweer aardig op dus we besluiten richting auto te gaan en nog even in Williams rond te lopen. We treffen het want als er nogal volk aan de kant van de weg staat besluiten we te wachten op wat er gebeuren gaat. Even later begint er een westernshowtje met veel schieten en humor. Na afloop kon je nog even met de mannen op de foto.

Als een van de cowboys hoort dat de dames uit Holland komen, merkt hij op dat er nog een stel uit Holland is. Die dragen ook die new wooden Shoes
Hij bedoeld hier namelijk de Birkenstock mee. En inderdaad, er worden 4 paar slippers geshowd maar de cowboy vind ze ridiculous.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *