Back Home

Vandaag alweer de laatste dag in de VS.
We kunnen rustig aan doen want onze vlucht vertrekt pas om 1 uur vanmiddag.
Van het hotel is het maar een half uurtje rijden dus dat valt mee. Na ons voorlopig laatste amerikaans ontbijtje gaan we de spullen inpakken.
We checken uit en gaan richting Seattle / Tacoma Airport. De forensen zijn al aan het werk dus we kunnen ongestoord doorrijden. Ondanks de opbrekingen is Alamo eenvoudig te vinden.
Als we de auto parkeren, krijgen een reçu en gaan richting incheck balie. Het is even zoeken waar we de bagage kunnen afgeven want we hebben al via internet ingecheckt. Door de douane en met de shuttle op weg naar de internationale terminal.

We hebben een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam en aan boord valt op dat er nogal wat mensen met flessen drinken aan boord zijn. Wel een beetje vreemd want op de heenreis moest alles ingeleverd worden aan de gate, op last van de Amerikaanse overheid.

We zitten tussen een aantal overactieve passagiers en slagen er niet om te slapen. Gelukkig hebben we de beschikking over een entertainmentsystem.

De vlucht zelf gaat voorspoedig en na 10 uur landen we op Schiphol. Onze koffers komen als eerste op de band dus we zijn redelijk snel door de douane. We kunnen terugkijken op een mooie vakantie in een schitterend land.

3 reacties op “Back Home

 1. Wat een leuk verslag. Wij hebben dit in de planning voor 2010. Vandaar dat we dit soort verslagen met veel plezier lezen. Dit jaar maakten we een tour langs de West Coast. Ook fantastisch en een echte aanrader zoals uit ons verslag wel zal blijken.
  Groet,
  Hans

 2. Een erg leuke site.
  Zelf hou ik ook veel van reizen en om er complete verslagen/fotoboeken van te maken.
  heel mooi.

  groetjes,
  Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *