Arco Trentino

Vandaag gaan we ons een beetje oriënteren. Nu het licht is zien we in waar we beland zijn.
Het appartement is erg mooi, evenals het uitzicht vanaf het balkon. We krijgen een appje van Erica. Ze gaat vandaag pane alle olive / olijfbrood bakken voor de familia en zal vanmiddag voor ons ook een mandje voor de deur zetten.

Als we ’s middags Arco gaan verkennen vallen we erg op zonder fiets. Het is een en al mountainbiker wat er voorbij komt. Waarschijnlijk is Arco een soort tussenstop op een fietsroute. Arco blijkt een mooie plaats, groter dan verwacht. Er zijn veel mooie tuinen en een bomenpark met veel uitheemse bomen. Deze boomsoorten zijn dus door menselijke tussenkomst hier terecht gekomen. De winkeltjes zijn allemaal gesloten tot 15:30. De horeca doet echter goede zaken. De fietsers verbruiken waarschijnlijk zoveel energie dat ze bijna allemaal aan de gelato gaan.

Wij houden het vooralsnog bij een kopje koffie.

In de supermarkt schaffen we een wcd adapter aan want die blijken we thuis te hebben gelaten. In het appartement zitten drie soorten wandcontactdozen, en 2 soorten kunnen we nu niet gebruiken. We gaan daarna lekker wat lezen op het balkon.
Tegen het vallen van de avond wemelt het ineens van de insecten waardoor we even naar binnen vluchten. Kunnen we mooi even facetimen met Lars. Die zit net te eten. Met de zon verdwijnen ook de muggen dus kunnen we weer naar buiten.

’s Nachts komen we er achter dat niet alle muggen vertrokken zijn.

1 reactie op “Arco Trentino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *