Yellowstone – Salt Lake City

Omdat het weer zo druk is bij het ontbijt, wat verder ook niet echt bijzonder is gaan we verderop iets eten.  Ik weet nog een restaurant van een vorige reis hier vlakbij.
Als we op de bestemming aankomen blijkt Alice’s Restaurant 3 jaar geleden afgebrand te zijn.  Omdat we geen zin hebben om terug naar West Yellowstone te gaan rijden we door en kijken of we verderop wat tegenkomen.
Volgens Els kan dat niet lang duren want Amerikanen kunnen niet lang zonder eten, en inderdaad al snel komen we een eetgelegenheid tegen.
Helaas was de koffie weer niet best, dat is in deze streek toch nog wel een probleem.
Je ziet hier ook geen Starbucks of zo dus met koffie is het wel behelpen deze dagen.
We gaan weer verder naar Salt Lake City, waar we een hotel geboekt hebben buiten het centrum aan de weg naar Reno.  Onderweg komen we veel campers tegen. Dat zijn hier vaak bussen met daarachter een auto voor de korte ritjes.

In Salt Lake City aangekomen blijkt het hotel in een nieuwe wijk te liggen met alleen maar hotels.  We houden het rustig vandaag en de dames gaan een beetje zwemmen.
Voor het eten hoeven ook al de auto niet in, we gaan wandelen naar Subway even verderop. Helaas pindakaas, alle stoelen op tafel en de deur op slot.

We lopen daarom maar weer terug naar het hotel en bestellen wat bij de Perkins TakeAway in het hotel. We eten het op de kamer, zetten de verpakking na afloop op de gang en het hotel doet de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *