Terug in New York City

Als we wakker worden dringt het besef door dat de vakantie er bijna op zit. Gelukkig kunnen we stellen dat Jennifer het erg leuk heeft gevonden dus zal er wel een vervolg komen. We ontbijten in het restaurant van het hotel. Er is een uitgebreid Amerikaans buffet. De serveerster vraagt aan Jennifer of ze trek heeft in een wafel.
Even later komt ze terug met een enorme wafel bedekt met slagroom.

Helaas moeten we uitchecken. Dit was toch wel een van de mooiste hotels die we deze reis hadden. We sturen de auto richting New York. Daar vertrekt vanmiddag onze vlucht naar Amsterdam.

Omdat we op tijd zijn nemen we de touristische route. Het is lekker rustig rijden en je ziet meer van de omgeving dan wanneer je de snelweg neemt
Als we de stad naderen wordt het snel flink druk. We komen langs The Bronx en Flushing Meadow, waar net de US open bezig is. Op de borden zien we al verwijzingen naar rental car return locaties staan en het neverlostsysteem kent ook alle locaties van Hertz, dus dat moet lukken. Niet veel later staan we dan ook naast de auto op het vliegveld.
De Hertzdame heeft wel een opmerking over de deuk in de bumper, maar doordat we super all risk verzekerd zijn heeft het geen financiële gevolgen. We krijgen wel de tip mee om de volgende keer eventuele schade te laten noteren voor we de ophaal locatie verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *