Sarlat

We gaan vandaag een stukje rijden en besluiten Sarlat te bezoeken. Als we aankomen staat de autovrije binnenstad vol met vracht en bestelwagens. Er is vanmorgen markt geweest en die is men nu aan het opruimen. Je ziet zo niets van Sarlat dus we vertrekken weer en gaan nog een stukje van het landschap genieten.

De volgend dag is Sarlat weer autovrij en het is inderdaad een mooi oud stadje. Zeker een aanrader als je in de buurt bent. Het kost wat moeite om de auto terug te vinden. Zoals gebruikelijk laat mijn richtings gevoel me weer behoorlijk in de steek.  Als we blijkbaar steeds verder de stad uitlopen blijken we de verkeerde richting op te lopen. Gelukkig hebben we tegenwoordig Google maps dus dat probleem is ook weer snel opgelost.
Els gaat in het park nog een paar baantjes zwemmen want het is inmiddels behoorlijk warm geworden. We tikken de 32 graden aan, inspannen is dus uit den boze.
Vrijdag gaan we weer een kijkje nemen in het centrum van Gourdon. De werklui zijn weg maar nu blijkt het hele centrum vol te staan met kermis attracties. Zien we nog niet hoe het geworden is.
Vanavond nog een laatste keer op het terras genieten van de mooie zonsondergang. Morgen gaan we weer verder naar onze volgende bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *