Hollywood

We rijden in 25 minuten naar Hollywood en parkeren de auto in een public parking. Als we de hoek omslaan lopen we op Hollywood boulevard.

Jennifer is al snel op zoek naar bekende namen bij de sterren op de Walk of Fame.
Als we halverwege zijn kan je de bekende letters op de heuvels van Hollywood zien.
Fotograferen gaat wat lastiger want er hangt een dikke smoglaag. Het Hollywood wax museum is tegenwoordig ook hier gevestigd. We zouden liever naar het Hollywood Entertainment museum gaan, maar dat blijkt al enige tijd gesloten.
Het museum was uit zijn jasje gegroeid en men is op zoek naar een nieuwe locatie.
Tot die tijd sluit men gewoon het museum,
Het was volgens mij beter geweest om het dan met een kleine collectie open te houden, dan genereer je tenminste nog omzet. Misschien spelen er wel andere motieven, wie zal het zeggen.
We moeten het dus doen met de wassen beelden, en de collectie blijkt leuker dan verwacht. Tijdens het fotograferen is de eerste sd kaart vol.
Je schiet ongemerkt heel wat foto’s met een digitale camera.

Als we nog een tijdje rondgelopen hebben gaan we weer naar de auto. We rijden naar Rodeo drive om te kijken of we nog wat beroemdheden kunnen spotten.
We besluiten de auto weer te parkeren in een public parking. Het is een valet parking, dus we stappen uit bij de ingang en de rest wordt voor ons gedaan.
De eerst 3 uur is bovendien gratis dus wat wil je nog meer.
Op Rodeo drive shoppen is voor ons niet weggelegd ondanks de lage dollar.

Na afloop laten we de auto weer voorrijden en gaan wat rijden door Beverly Hills en Bel Air. Jennifer is op zoek naar het huis van de Olsen Twins. De straat vinden we wel maar het nummer wat op haar plattegrond staat is niet te vinden.
Ongemerkt is de dag alweer voorbij gevlogen dus we gaan weer richting hotel.
Morgen gaan we naar de Universal studio’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *