Bryce Canyon

Dat was dus al de 3e keer deze week. Hey guys, where are you from?….. Holland?…..what happened with the soccer team? They did so well!
Hier in Amerika heeft het Nederlands elftal behoorlijk indruk gemaakt tijdens de voorronden van het EK.
Loop je midden tussen de arches, wordt je nog even fijntjes aan de afloop herinnerd.

Vanwege de tijd hebben we alleen het eerste stuk van het park bezocht. Je kan hier wel een week rondlopen en dan zie je nog elke keer wat nieuws.
We gaan nog even langs het bezoekers centrum om wat souveniers aan te schaffen. Bij het afrekenen worden we in het nederlands aangesproken door de medewerkster. Ze komt uit Belgie en woont in Moab. Haar collega komt uit Duitsland! We hebben het maar niet over het EK gehad. Daarna nog even een koppie gedaan, de auto afgetankt en op weg gegaan naar Bryce.

We rijden behoorlijk wat van de tomtom tijd af, zonder echt de snelheid te overschrijden. Dat komt omdat inmiddels de maximum snelheid is verhoogd naar 75 Mph.
Het landschap is prachtig en elke 5 minuten lijkt de horizon wel een andere kleur te hebben.

Onderweg komen we wel het nodige rubber tegen van vrachtwagens die een klapband gehad hebben.
Ook zie je regelmatig iemand in de berm staan met een politieauto met zwaailichten er achter geparkeerd. Het is dus wel zaak de snelheid een beetje aan te houden.
Aan het begin van de avond komen we aan bij Ruby’s Inn. We besluiten in het aanwezige restaurant uitgebreid te gaan buffetten en morgen pas richting Bryce canyon te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *