Aankomst Florida

’s Morgens om 8 uur kwamen we aan op Schiphol, waar we gelijk zagen dat onze vlucht een vertraging had opgelopen. In plaats van 11:15 vertrok onze vlucht pas om 13:30.
Het ongemak werd direct vergoed met een paar vouchers waarmee je wat te eten kon kopen. Deze hebben we natuurlijk optimaal gebruikt.

Om 13:45 maakte de boeing 767 zich los van pier G-4, en was onze vakantie echt begonnen. De films aan boord waren vermakelijk. Vooral The Italian Job viel in goede aarde.IMG_0776

IMG_0779We kwamen om 16:00 lokale tijd in Chicago aan. Er waren een hoop passagiers die problemen hadden met hun aansluiting, dus die mochten als eerste van boord.
Onze vlucht was op Schiphol al overgeboekt, dus wij hadden geen haast.
De douane-passage gaf geen problemen. Dit komt natuurlijk door de goede relatie tussen Nederland en de VS sinds Jéép de Hoep Schééfer benoemd is bij de NAVO.
Op de C terminal weer door de security check. Deze keer mochten we de laptop apart op de band leggen en de schoenen uitdoen.

Even wat gegeten bij een food court, en vervolgens om 17:45 de vlucht genomen naar Orlando. Onderweg een hoop turbulentie door verschillende onweersbuien.
Om 22:00 lokale tijd kwamen we aan op het vliegveld van Orlando.
De auto vervolgens opgehaald bij Hertz waar ze ook weer een grotere stapel papierwerk hebben gekregen doordat de eerste 2 aangeboden auto’s niet naar wens waren.
We hebben nu een bronskleurige Ford Taurus.IMG_0798

Na een half uur rijden kwamen we aan bij het Travellodge hotel in Kissimmee, wat we vanuit Nederland al gereserveerd hadden.
Nog even wat drinken en om 01:00 lokale tijd gaan we slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *